Козмин Моци в ролята на скаут в Румъния, хареса защитник за Лудогорец


Козмин Моци в ролята на скаут в Румъния, хареса защитник за Лудогорец
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1712 0

Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, е посетил своята страна - Румъния, където е влязъл в ролята на скаут в търсенето на нови футболисти за "орлите", информира "Тема Спорт".

Кого е харесал Моци?

Той е изгледал победата на бившия си тим Динамо Букурещ над Ботошани с минималното 1:0. Самият Моци бе заявил преди време, че следи изкъсо младите румънски играчи и постоянно ги наблюдава.

Медиите в съседката ни твърдят, че тогоанският централен бранител Жосуе Хомаво е хванал окото на управника на Лудогорец. 

"Играта в отбрана бе на ниво. Освен защитниците обаче харесах момчета, които свършиха много добра работа. На ниво бяха Бани и Политик, както и Амзяр, който беше много силен", сподели Моци за "gsp.ro".

Интересното е, че всички до един от гореспоменатите футболисти от Моци са футболисти на Динамо Букурещ, които впечатляват с изявите си за своя тим. 

Припомняме, че Лудогорец вече привлече бранител, а именно - Ноа Сонко Сундберг, от Левски. "Зелените" платиха за него 750 хиляди евро, а той вече дебютира за новия си клуб както в Европа, така и в Първа лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Станимир Стоилов даде прогноза за двубоя Лудогорец - Астана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички