Козмин Моци изрази задоволството си от спечелването на Суперкупата и обеща нови играчи


Козмин Моци изрази задоволството си от спечелването на Суперкупата и обеща нови играчи
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1305 0

Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци поздрави тима за показаното срещу Левски в двубоя за Суперкупата на България, спечелен от "орлите" след изпълнение на дузпи.

" Всяка победа е сладка. Аз съм по-щастлив от това, което видях на терена. Видях хубав мач между два от отборите в най-добра форма. Надявам се всяка седмица да има такива мачове в България.“, каза румънецът след края на мача.

" В началото на годината целите ни са високи. Момчетата опитват да се борят, да работят и да играят всеки ден за голямата цел – Шампионска лига, шампионска титла и Купа. За съжаление, тази година не играхме на плейоф в Шампионска лига. Ние като ръководство сме горди с тези млади момчета, защото те стигнаха до Лига Европа, където отборите, с които ще играем, са на ниво Шампионска лига. Искам да благодаря на тези момчета, които са далеч от семействата си, но въпреки това се борят за победи", поздрави той футболистите на тима.

Относно трансферите, той заяви: " От началото търсим нови, но беше тежко. Надявам се до края на трансферния прозорец да вземем тези играчи, които иска треньорът. Затова ние всеки ден се борим да свършим тази работа. Аз съм сигурен на 100%, че треньорът ще е доволен от групата, която ще има".

Вижте още: Кирил Десподов поздрави феновете на Левски за атмосферата по трибуните

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички