Кошмар за Лудогорец: Вандерсон скъса предна кръстна връзка на лявото коляно


Кошмар за Лудогорец: Вандерсон скъса предна кръстна връзка на лявото коляно
Снимка: Ludogorets.com

2140 0

Шампионът Лудогорец бе сполетян от ужасна новина. Един от най-важните и опитни футболисти в отбора - Вандерсон, скъса предна кръстна връзка на коляното. За това съобщават "орлите" на официалния си сайт, като травмата се е получила в приятелската среща срещу Монтана, завършила при равенство 0:0. Ето и съобщението:

"Халфът на Лудогорец и национал на България Вандерсон ще бъде опериран тази седмица поради тежка травма. Натурализираният бразилец е със скъсана предна кръстна връзка на лявото коляно. Травмата Вандерсон получи в края на първото полувреме на съботната контрола с Монтана (0:0). Диагнозата бе потвърдена в понеделник след преглед на играча в столична болница.

ПФК Лудогорец пожелава на Вандерсон успешно възстановяване и бързо завръщане в състава за мачовете в българското първенство и европейските клубни турнири".

Все още няма официална информация относно това кога евентуално той ще може да се завърне в игра, но предвид тежката контузия, прогнозите не са никак обещаващи. А само преди часове Лудогорец получи отлични новини за жребия в Шампионска лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички