Новият в Лудогорец: Идвам, за да помогна на тима


Новият в Лудогорец: Идвам, за да помогна на тима
Снимка: Guliver/GettyImages

1086 0

Шампионът Лудогорец представи пред медиите първото си ново попълнение през летния трансферен прозорец Алекс Сантана. Бразилският халф идва от тима на Ботафого срещу сумата от 780 хиляди евро.

Сантана сподели, че е много радостен от трансфера си в разградчани, тъй като е добре познат с качествата на тима на Павел Върба. “Много съм щастлив, бях много добре посрещнат в града. Дошъл съм да помогна на Лудогорец. Надявам се да се адаптирам възможно най-бързо. Избрах Лудогорец, защото в Бразилия знаем много за клуба, говорих и с Пауло Аутуори и той ми каза, че тук има амбиции да се постигат големи неща. Играл съм на всички позиции в халфовата линия. Просто трябва бягане и борба. Харесвам номер 7 и 10, но предпочетох 7. Надявам се скоро вие да говорите за моите качества, защото аз не обичам сам да говоря за себе си”, заяви Сантана.

Бранителят Рафаел Форстър пък премина в обратна посока - от Лудогорец в Ботафого. Очаква се в следващите дни "орлите" да подпишат с още нови попълнения. А ето какво трябва да направят разградчани, за да вземат една от другите си трансферни цели.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички