Отлични новини за Лудогорец преди жребия в Шампионска лига


Отлични новини за Лудогорец преди жребия в Шампионска лига
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2434 0

Българският шампион Лудогорец получи добри новини от края на шампионатите в Европа. Благодарение на факта, че Базел няма да спечели шампионската титла на Швейцария, "орлите" ще бъдат поставени в 3-ия кръг на квалификациите в Шампионска лига. 

Тъй като по всяка вероятност Йънг Бойс ще са шампиони на страната, клубът е с по-нисък коефициент спрямо Лудогорец, което прави българският тим сигурен поставен в 3-ия кръг, независимо дали всички поставени ще продължат напред. 

За съжаление, засега Лудогорец е далеч от званието "поставен" за плейофа в Шампионска лига, но има минимални шансове, ако се случат доста изненади преди това. 

Иначе вече са ясни всички възможни съперници, които "орлите" могат да срещнат на старта на еврокампанията си. Това са Фола Еш (Люксембург), Юргорден (Швеция), Будочност (Черна гора), Флора Талин (Естония), Динамо Брест (Беларус), Рига (Латвия), Конас Кий (Уелс), Клаксвик (Фарьорски о-ви), ФК Европа (Гибралтар), Целие (Словения), Арарат (Армения), КуПС Купио (Финландия), Рейкявик (Исландия), Тирана (Албания), Силекс (Македония), Флориана (Малта), както и един от отборите, които ще дойдат от предварителния кръг на надпреварата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички