Русо сподели защо е сменил Ла Лига с Първа лига и отличи Шампионска лига като главна цел


Русо сподели защо е сменил Ла Лига с Първа лига и отличи Шампионска лига като главна цел
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1662 0

Един от отличаващите трансфери в българския футбол - Франко Русо, който според медиите в Испания бе закупен от Лудогорец за милион евро, даде първото си интервю.

Той бе представен днес официално от 11-кратните шампиони и вече направи първата си тренировка, след която сподели, че се радва от конкуренцията сред "орлите".

"Не беше много лесно решение да премина в Лудогорец. Трябваше да помисля, трябваше да видя бъдещето си. Бях с много мисли в главата си за тази промяна. Не беше лесно да сменя страната, в която живях 10 години, но моите амбиции са големи и смятам, че Лудогорец е точното място да ги осъществя“, обясни аржентинецът с италиански паспорт около идеята да предприеме трансфер в посока в България.

Бившият футболист на Майорка разкри коя е причината да смени Ла Лига с Първа лига, където футболът е на съвсем различно ниво:

"Европа беше решението да дойда тук, да играя там и в турнирите. Мисля, че конкуренцията при защитниците е много голяма и полезна. Всеки играч иска да бъде докрай на лимита си и това е добре, защото всички защитници ще дават всичко за себе си на тренировката", сподели бранителят пред Gong.

"Първите ми амбиции са да спечелим лигата, да спечелим купата и да играем в Шампионска лига", добави Русо за първите си цели с Лудогорец. 

Ето каква е сумата, която Лудогорец е платил за правата на Русо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички