Контраотговор! Николай Жейнов отново жегна мощно Лудогорец и отсече: Гузен негонен бяга!


Контраотговор! Николай Жейнов отново жегна мощно Лудогорец и отсече: Гузен негонен бяга!
Снимка: Lap.bg

1528 0

Благодаря за отделеното, в специална декларация, внимание от Лудогорец. Това постна на профила си във Фейсбук футболният агент Николай Жейнов по повод декларацията на разградчани, които не му останаха длъжни за публикация отпреди 3 дни.

Тогава той пусна пост в социалните мрежи относно това, че Бърнард Текпетей е получил българско гражданство и изрази мнение, че в клуба е честа практика чужденците да получават български паспорти. Шампионите приеха изявлението му за обида и клевета и реагираха с декларация.

Вижте и пълния текст на публикуваното от Жейнов на профила му във Фейсбук:

„Благодаря за отделеното, в специална декларация, внимание от страна на Лудогорец.

Само мога да се радвам на добрата комуникация. Безспорно честитката за българското гражданство на Текпетей е жегнала ръкводството или стоящ по-надолу по управленската стълбица.

Относно изявлението на Клуба, че в поздравителният ми адрес се съдържат хули, обиди и целенасочена мръсна атака - то категорично заявявам, че такава не се съдържа в отбелязването на един безспорен факт.

Реакцията оставя впечатление на “настъпване по някакъв мазол” или отвличане на вниманието от същината на въпроса. Освен това ситуацията е в позиция “гузен негонен бяга”.

По повод декларацията искам да попитам подписаното ръководство:

- Откога отбелязването на факти, дори познати за футболната аудитория, се смята мръсна атака и кои от футболистите на Лудогорец съм нахулил или обидил, както твърдят?

- Могат ли да разяснят защо е тази според тях атака, след като са написали, че знаели добре защо е тя. Интересно ми е какво точно е виждането им.

- Като става дума за морални стожери, в скоро време и след юридическа консултация, мога да имам какво да кажа по някои въпроси и събития.

- Ще се радвам ръководството да каже от кого е била поръчана декларацията и кой я е писал, както го направи Георги Караманджуков в частен едночасов разговор“.

А ето какъв силен ход направи Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички