Пътят за Лудогорец до групите на Шампионска лига се усложни значително


Пътят за Лудогорец до групите на Шампионска лига се усложни значително
Снимка: Lap.bg

14266 0

Българският шампион Лудогорец мечтае отново да влезе в групите на най-престижния европейски клубен турнир - Шампионска лига. "Орлите" започнаха успешно пътя си натам, като вече отстраниха Шахтьор Солигорск. Следващият съперник за тях ще е словенският Мура, който също не би трябвало да представлява проблем.

В третия квалификационен кръг обаче нещата рязко ще загрубеят, тъй като разградчани ще са непоставени. Това стана факт, след като хърватският гранд Динамо Загреб успя да отстрани Валур.

Два от потенциалните съперници на Лудогорец за третия квалификационен кръг ще са Славия Прага и Глазгоу Рейнджърс. Динамо Загреб, Олимпиакос, Йънг Бойс и Цървена звезда имат мачове от втория квалификационен кръг и ако си ги спечелят, те също стават потенциални съперници за "орлите".

При по-благосклонно развитие на събитията, Лудогорец щеше да е поставен и да има опоненти като Малмьо, Клуж, Легия (Варшава), Шериф и Ференцварош. Жребият за третия квалификационен кръг на Шампионска лига е в понеделник (19 юли).

Преди това обаче Лудогорец има финал срещу ЦСКА за Суперкупата на България - а ето кой има по-скъпите играчи преди сблъсъка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички