Клубове от Серия А преследват звездата на Лудогорец


Клубове от Серия А преследват звездата на Лудогорец
Снимка: ludogorеts.com

3197 0

Два клуба от Серия "А" са готови да се включат в битката за подписа на Джонатан Кафу, информира "Тема Спорт". Става въпрос за Сампдория и Фиорентина.

Бразилецът е привлякъл вниманието на италианците  с феноменалните си изяви за Лудогорец в квалификациите и групите на Шампионска лига.

Те почти сигурно ще изпратят свои представители да наблюдават на живо 25-годишното острие срещу ПСЖ на "Васил Левски" на 28 септември.

Голямата звезда на Лудогорец се закани на ПСЖ

Нападателят на "зелените" е обект на интерес и от страна на португалския гранд Бенфика, както и немския Шалке. На този етап Лудогорец не желае да се раздели с Кафу през зимния трансферен прозорец.

Собственикът  на разградчани Кирил Домусчиев пък обяви, че би пуснал нападателя да си тръгне само срещу сума не по-малка от 10 милиона евро.

Това е над близо 7 пъти повече от цената, която платиха разградчани за правата му през лятото на 2015 година на бразилския Сао Пауло.

И Волфсбург следи звездата на Лудогорец

Високият 173 см футболист блесна с великолепния си дрибъл първо срещу Цървена звезда в Разград, а след това и на "Мала Маракана".

В двете срещи той разпиля отбраната на сръбския гранд и реализира. По-късно в плейофите срещу Виктория (Пилзен) (2:0) именно негов взривен пробив доведе до дузпата за "зелените" на "Васил Левски", с която бе открит резултатът.

В групите пък Кафу направи за смях национала на Чехия Марек Сухи при гола си в мрежата на Базел (1:1) на "Санкт Якоб". и вече минава за голямата звезда на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички