Лудогорец се развихри срещу клетия Верея преди ШЛ (ВИДЕО)


Лудогорец се развихри срещу клетия Верея преди ШЛ (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Лудогорец - http://ludogorets.com/bg/

3750 0

Лудогорец размаза новака Верея с 5:1 на стадион "Трейс Арена" и по най-добрия начин подгря за предстоящото домакинство на Пари Сен Жермен в Шампионска лига в сряда.

ДЕРМЕНДЖИЕВ СЕ СМЕЕ НА ВЪПРОС ЗА ПСЖ

Головете преди почивката отбелязаха Върджил Мисиджан в 12-ата минута и Джонатан Кафу в 25-ата. В 47-ата Вандерсон вкара за 0:3, a Kaфу с второто си попадение направи 0:4. В 70-ата и Марселиньо се разписа, а в 84-ата Елиаш от дузпа реализира за крайното 1:5.

Така Лудогорец за пореден път разочарова хората, които очакваха издънка преди мач от евротурнирите, а Верея бе тотално безпомощен срещу "орлите", при все че не бе допускал гол като домакин досега.

Лудогорец събра 16 точки и се изкачи на трето място във временното класиране след 8-ия кръг, като изостава с 1 от лидерите Левски и Дунав. Верея е с 10 пункта.

Първата възможност в мача бе за Верея. Тя завърши с прострелно центриране в наказателното поле на Лудогорец, но Милан Борян успя да улови.

Хубава атака на Лудогорец в 8-та минута. Мисиджан беше изведен зад гърба на защитата на Верея, но в последния момент Илия Мунин се върна и успя да затвори атакуващия футболист на разградчани

Лудогорец поведе в 12-та минута! Мисиджан бе изведен за втори път в рамките на 4 минути, зад гърба на защитниците на домакините. Този път той не сбърка и  откри резултата  след хубав удар между краката на Иван Караджов. При ситуацията обаче останаха съмнения за засада на Мисиджан.

Последваха две поредни спасявания на Иван Караджов. Вандерсон стреля първо и Караджов спаси, а след това Вандерсон асистира на Саша, който стреля мощно, но юношата на ЦСКА сигурно улови

2:0 за Лудогорец в 25-та минута. Джонатан Кафу бе изведен очи в очи с Иван Караджов от Марселиньо и резултата бе удвоен.

По-късно Мисиджан беше близо до втория си гол, но след удара му топката се отби в гредата.

Малко преди края на частта Вандерсон беше изведен очи в очи с Иван Караджов, но вратарят се справи. Лудогорец пропусна 100%-во полужение секунди преди края на полувремето.

В 47-ата минута с дълъг пас на Марселиньо защитата на Верея бе матирана отново и Кафу с алтруистична постъпка реши да подаде на празна врата за Вандерсон, който нямаше как да сбърка - 0:3.

Лудогорец напълно контролираше мача и след почивката, но с поведението си на терена индикираше, че му се създават още положения и съответно паднаха още голове.

В 68-ата минута Вандерсон изведе Кафу сам срещу вратаря и бразилецът елегантно преодоля Караджов, за да се разпише на празна врата - 0:4.

120 секунди по-късно Марселиньо направи двойно подаване с Кафу и също излезе очи в очи със стража на Верея, преди да го преодолее с левия крак за 0:5.

Все пак и домакинските фенове имаха повод за леко задоволство в 74-ата минута, когато Педро Еуженио бе повален в наказателното поле и Елиаш реализира дузпата - 1:5.

Верея: 12. Караджов, 77. Педро, 25. Ангелов, 3. Зафиров, 5. Мунин, 15. Слаев, 10. Елиаш, 6. Хасани, 11. Йорданов, 7. Цветанов, 9. Сукуна

Лудогорец: 1. Борян, 25. Минев, 27. Моци, 18. Дяков, 12. Анисе, 8. Лукас Саша, 93. Мисиджан, 88. Вандерсон, 22. Кафу, 84. Марселиньо, 5. Паломино

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички