Дерменджиев се смее на въпрос за ПСЖ: Какво да коментирам отбор за 400 милиона?!


Дерменджиев се смее на въпрос за ПСЖ: Какво да коментирам отбор за 400 милиона?!
Снимка: БГНЕС

3814 0

Георги Дерменджиев бе в добро настроение след разгрома с 5:1 над Верея, като очаквано коментира предстоящия двубой с Пари Сен Жермен в Шампионска лига в сряда. Помолен да даде мнението си за съперника, треньорът на Лудогорец се засмя и сподели: "Какво да коментирам, освен че това е отбор за 400 милиона?!"

ЛУДОГОРЕЦ СТРИ НА ПРАХ ВЕРЕЯ ПРЕДИ ПСЖ

"Познавам много добре Унай Емери, защото бях при него, когато беше наставник на Валенсия. Знам какъв е почеркът му и си мисля, че още се стреми да сглоби отбора по най-добрия начин.

Гледам всички мачове на ПСЖ и не мисля, че са в някаква криза. Кавани е футболист, който по три пъти на мач поне излиза сам срещу вратаря, а това означава, че получава отлични пасове.

Поздравявам домакините от Верея за кокетния стадион, който са изградили са толкова кратко време и за хубавия терен. Това е пътят.

Искаме да зарадваме всички фенове в България и неутралните зрители ни подкрепят", завърши Дерменджиев пред "Диема Спорт 2".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички