Кирил Десподов се забърка в поредна драма в родния си град


Кирил Десподов се забърка в поредна драма в родния си град
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2354 0

Само преди няколко дни един от лидерите на Лудогорец - Кирил Десподов, съобщи в социалните мрежи неприятна новина, която касае детска градина, която той подпомага в родния си град Кресна.

Десподов посочи, че е искал да помогне за организирането на коледен празник за децата в детската градина, но събитието е било отменено от кмета на града – Николай Георгиев. Градоначалникът обаче разказа и своята гледна точка около проблема.

"Няма как да съм срещу децата и организирането на парти за тях, но си има процедура, има правила, които трябва да се спазват от всички. И няма никакво значение кой какъв е, защото най-важни са децата", каза кметът на града за "Телеграф".

Според Георгиев срещата в детската градина не е била съгласувана с директора, а е плод на личен контакт на футболиста с учителки. Това е в разрез с административната практика и създава прецедент, който доведе до конфликт в детското заведение. Кметът също така твърди, че Десподов е един от най-добрите български футболисти, но според него нищо не разбира от административен ред и правила.

"Похвално е, че искате да правите добро и го правите за децата на Кресна, но нека това не става за сметка на правилата. Ако, не дай Боже, на някое от дечицата му прилошее, почувства се неразположено или го ударят по невнимание, Вие ли ще носите отговорност? Ще платите на Прокуратурата, за да не започне проверка по случая? Ще защитите директора на детската градина от дисциплинарната отговорност? Ще снемете отговорността на кмета? Добронамерените лаици, г-н Десподов, са изключително опасни за обществото и Вашият нелеп пост е най-категоричното доказателство за тази теза", сподели още Георгиев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Препоръчаха на европейски гранд да привлече Кирил Десподов?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички