Светослав Дяков се завръща обратно в Лудогорец като помощник треньор


Светослав Дяков се завръща обратно в Лудогорец като помощник треньор

2448 0

Емблематичният за Лудогорец бивш футболист - Светослав Дяков, се завръща обратно в клуба, който водеше с капитанската лента цели 8 години, като помощник треньор на Анте Шимунджа, съобщава клуба.

Дяков си тръгна от "Хювефарма Арена" през 2021 година, за да се прибере в родния си Пирин, където и сложи край на кариерата си като футболист, а за кратко бе и технически директор. Защитавайки цветовете на Лудогорец, Светослав Дяков има 351 мача във всички турнири, като е отбелязал 11 попадения и е десеткратен шампион на България.

"Щастлив съм, че се връщам на моето място сред хора, които ме познават и уважават. В момента отборът има много млади играчи с огромен потенциал, който се видя в мачовете от европейските клубни турнири този сезон. Убеден съм, че тези момчета ще покажат още по-силна игра и ще радват феновете с победи в Европа и България", коментира Дяков.

Той ще бъде представен официално като част от щаба на Шимунджа на пресконференция в Разград, която ще се проведе в началото на следващата година.

Междувременно от Лудогорец обявиха, че се разделят с анализатора си Рафаел Ферейра, който също бе помощник треньор в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички