Кирил Десподов призна: Бях много непослушен


Кирил Десподов призна: Бях много непослушен
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3441 0

Атакуващият футболист на Лудогорец Кирил Десподов се върна в първото си училище, намиращо се в Кресна. По време на посещението си там, той сподели и любопитни случки от детството си преди колегите от bTV.

Първата от тях бе за "пакостите", които е вършел като всяко дете: "Чупили сме прозорец с топка. В дъното на първия етаж беше кабинетът по биология, избягах с 200 след това" - спомня си Кирил.

Той обърна внимание на децата, че никога не трябва да остават образованието на втори план: "Децата трябва да учат, а не само да спортуват. Двете неща вървят паралелно. Няма как без учене. Може така да те завърти животът, че да не ти си получи в спорта".

Оказва се, че Десподов обичал баскетбола и дори бил много добър в него, съдейки по думите му: "Можех да бъда като Александър Везенков. Той се представя най-добре. Играех много, обичах страшно баскетбола и бях добър".

Призна и че не е бил от послушните деца като малък: "Бях доста непослушен. Карах колело. По магистралата. Майка ми ми се караше много. Обичах на една гума да карам. Хлапе..." - завърши той. Съвсем наскоро пък Кирил Десподов призна и какво мисли за прякора си Космонавта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички