"Не слушам само чалга": Десподов поясни "какво си пуска в колата, когато е сам"


"Не слушам само чалга": Десподов поясни "какво си пуска в колата, когато е сам"
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2923 0

Атакуващият футболист на Лудогорец Кирил Десподов даде обширно интервю, в което засегна много теми. Един от най-любопитните въпроси, насочени към българския национал, бе каква музика слуша. Той изненада с признание какво си пуска, когато е сам в колата.

"Всичко слушам, дори народна музика. Аз я обичам много. Когато си пътувам сам, няма да карам някого да слуша с мен. Наистина абсолютно всичко слушам. Не слушам тежък метал и подобно, но иначе всякаква музика" - започна Десподов за bTV.

Впоследствие му бе напомнено за клишето, че футболистите слушат само попфолк. Бързоногото крило на разградчани реагира бързо и скоростно отговори: "Не, не слушам само чалга, ако това ме питаш. Не слушам само чалга".

Десподов говори и за извънфутболния си живот, като засегна и много хубава тема с даренията:

"Искам да имам поне две деца. Ще се опитам да им предам това, че никой не им е длъжен в живота. Аз бих се определил като упорит и добряк. Не знам дали съм затам, но си пускам "Стани богат", фен съм на предаването. Имам приятелка, държа я за ръката и не се крия. Просто не е обявено публично.

Правя доста дарения, понякога и семейството ми не знае за тях. Дарявам на деца и болни. Тези неща колкото по-малко се знаят, толкова по-добре. Ако се знаят, то става показност вече. Наскоро дарих пари да оправят покрив на черква. Няма да казвам къде" - допълни българският национал. Освен това Кирил Десподов коментира и прякора си Космонавта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички