Кирил Десподов отговори - какво мисли за прякора Космонавта?


Кирил Десподов отговори - какво мисли за прякора Космонавта?
Снимка: Lap.bg

3479 0

Футболист номер 1 на България Кирил Десподов даде обширно интервю пред колегите от bTV. В него атакуващият футболист на Лудогорец говори по най-различни теми, а сред въпросите бяха и кой е най-важният му гол, както и какво мисли за прякора Космонавта.

"Един от най-важните ми голове е срещу Македония. Жегна ме, че ни освиркваха химна, но ние ги победихме. Двама македонци са победили Македония? Ако ги питаш, и Роналдо ще си припишат.

Несериозно е. Това, че съм от Кресна, което е близо до Македония и му казват Македонския край… не значи, че съм македонец. На моя паспорт пише бяло-зелено-червено" - отговори Десподов едновременно и на това, че в Македония го определят за техен сънародник.

Колкото до Космонавта, бившият атакуващ футболист на ЦСКА заяви:

"Хората покрай мен знаят, че не се обиждам от това нещо. Скоро получих подарък от един от масажистите на националния отбор картина и моята глава като космонавт. Приех го позитивно и се смях".

Една от темите бе и за престоя му в Литекс. Кирил Десподов отдаде дължимото на Стоичков и призна, че е получавал строго отношение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички