Лудогорец се облизва за втори аржентинец, замества Каули с него?


Лудогорец се облизва за втори аржентинец, замества Каули с него?
Снимка: ludogorets.com

1390 0

Лудогорец продължава със сериозната си подготовка за подновяването на сезона у нас и в евротурнирите. Разградчани вече си осигуриха няколко попълнения по време на зимния трансферен прозорец, но нямат намерения да се задоволят с тях.

Информация на "Тема Спорт" разкрива, че "орлите" се целят в аржентинския офанзивен полузащитник Даниел Мансини. Халфът е част от гръцкия Арис, където до момента има записани 118 мача, 13 гола и 17 асистенции.

През новия сезон аржентинецът може да се похвали с 15 двубоя и 3 попадения, а неговият тим е 5-и в класирането в тамошния елит. "Transfermarkt" оценява халфа на 2.5 млн. евро.

Информации за интерес на родния гранд към футболиста има и в гърция. Много важно е, че Мансини притежава италиански паспорт, с което няма да наложи използване на квота за играч извън Европейския съюз.

Очаква се евентуален подобен трансфер да се осъществи при продажба на Каули. Бразилският техничар бива желан от гръцкия Панатинайкос, който обаче изпитва проблеми с договарянето с разградчани, които искат доста по-солидна сума от предложената им.

Ето за кой друг аржентинец се оглеждат "орлите"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички