Кирил Десподов: Където ме уважават и ми дават шанс за развитие - оставам


Кирил Десподов: Където ме уважават и ми дават шанс за развитие - оставам
Снимка: LAP.BG

4350 0

Една от звездите на българския шампион Лудогорец Кирил Десподов застана пред медиите и говори при завръщането на "орлите" от подготвителния им лагер в Австрия. Той отново бе запитан за европейски двубои, като затвърди думите си, че мечтае да играе в групите на Шампионска лига и подчерта, че отборът е готов и очаква с нетърпение мача на 7 юли срещу Шахтьор Солигорск.

"Мисля, че подготовката мина на добро ниво. Аз се присъединих 10 дни след отбора. Добре е, всичко е наред засега. Нищо не съм изпуснал, изиграх 3 мача за 8 дни. Не мисля, че съм излязъл от игрови ритъм. Изиграхме силна контрола вчера. Спокоен съм, радвам се, щастлив съм.

Там, където ме уважават и ми показват уважение и се радват, че съм в отбора и ми дават шанс да се развивам - оставам. Мисля, че отборът е готов. С нетърпение очакваме мача на 7 юли срещу Шахтьор Солигорск. Аз казах, че искам да играя в Шампионска лига. Мисля, че всички в отбора го искат. Предстои да разберем дали ще успеем. Мисля, че сме по-силни от миналата година. Новите футболисти със сигурност ще помогнат на отбора" - заяви Десподов.

А наскоро стана ясно, че шведският Юргорден е отказал 2,5 милиона евро за свой играч от Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички