Юргорден отказал 2,5 млн. евро от Лудогорец за свой играч


Юргорден отказал 2,5 млн. евро от Лудогорец за свой играч
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

640 0

От шведския Юргорден са отказали оферта от 25 милиона шведски крони от Лудогорец за своя футболист Едуард Чилуфя. Според информациите от скандинавската страна "орлите" са изпратили официална оферта за правата на фланговия играч, но тя е била отхвърлена.

Лудогорец е предложил 25 милиона шведски крони за 21-годишния играч, което се равнява на около 2,5 милиона евро. Спортният директор на Юргорден Босе Андерсон обаче е категоричен, че клубът няма намерение да се разделя с Чилуфя.

"Вярно е, че получихме оферта за Чилуфя от Лудогорец. Обсъждахме евентуален трансфер. Те бяха много сериозни и конкретни в намеренията си. Ние обаче отказахме офертата на този етап. В момента не се интересуваме от негова продажба. Мисля, че Чилуфя ще бъде важен играч за нас в бъдеще", каза Андерсон.

В момента шведското първенство е в пика си, като замбиецът е изиграл 16 мача за Юргорден във всички турнири, в които е отбелязал 8 гола и е направил 3 асистенции. A кой играч на "орлите" бе овинен в изнасилване, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Най-странните трансферни "суми", за които не сте и предполагали

Предвид коронакризата през този летен трансферен прозорец не очакваме космически сделки, на каквито бяхме...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама