Владислав Стоянов от Лудогорец е бил в Барселона, за да си види коляното


Владислав Стоянов от Лудогорец е бил в Барселона, за да си види коляното
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1529 0

Стражът на Лудогорец Владислав Стоянов е посетил отново професор Кугат в Барселона в началото на изминалата седмица, за да му бъде направено ново почистване на коляното. Почистването се налага заради новопоявила се болка на оперираното място в следствие на инфекция.

През 2020/2021 Владислав Стоянов изигра 7 мача във всички турнири, но всичките бяха преди януари тази година. Оказа се, че натоварването е предизвикало ново възпаление, което е спряло Владислав Стоянов от повече мачове.

През 2018-а година той направи операция при светилото в леченията на колената Рамон Кугат, когато за бързото организиране на интервенцията помогна и бившия национал Мартин Петров. Тогава Владо Стоянов сам призна, че кракът му е бил спасен. Година по-късно той започна да тренира, а през 2020-а година дори започна да играе за първия отбор на "орлите".

За момента няма яснота кога бившият национал ще се върне към пълноценните си тренировки със "зелената" фланелка. Освен него, Лудогорец в момента разчита на Серджио Падт, Кристиан Кахлина и Пламен Илиев, както и младите момчета от дубъла на "орлите". А кой отбор е отказал 2,5 млн. евро от Лудогорец, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Висша лига


Малко известният единствен мач на Манчестър Юнайтед, в който сър Алекс Фъргюсън е играл (СНИМКА)

Сър Алекс Фъргюсън е едно от най-великите имена в треньорската професия за всички времена. А според мнозина...

Реклама

Най-четени новини


виж всички