Владислав Стоянов от Лудогорец е бил в Барселона, за да си види коляното


Владислав Стоянов от Лудогорец е бил в Барселона, за да си види коляното
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2577 0

Стражът на Лудогорец Владислав Стоянов е посетил отново професор Кугат в Барселона в началото на изминалата седмица, за да му бъде направено ново почистване на коляното. Почистването се налага заради новопоявила се болка на оперираното място в следствие на инфекция.

През 2020/2021 Владислав Стоянов изигра 7 мача във всички турнири, но всичките бяха преди януари тази година. Оказа се, че натоварването е предизвикало ново възпаление, което е спряло Владислав Стоянов от повече мачове.

През 2018-а година той направи операция при светилото в леченията на колената Рамон Кугат, когато за бързото организиране на интервенцията помогна и бившия национал Мартин Петров. Тогава Владо Стоянов сам призна, че кракът му е бил спасен. Година по-късно той започна да тренира, а през 2020-а година дори започна да играе за първия отбор на "орлите".

За момента няма яснота кога бившият национал ще се върне към пълноценните си тренировки със "зелената" фланелка. Освен него, Лудогорец в момента разчита на Серджио Падт, Кристиан Кахлина и Пламен Илиев, както и младите момчета от дубъла на "орлите". А кой отбор е отказал 2,5 млн. евро от Лудогорец, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички