Кирил Десподов: Ако г-н Петров прецени, аз съм готов


Кирил Десподов: Ако г-н Петров прецени, аз съм готов
Снимка: LAP.BG

2862 0

Лудогорец победи Берое с 4:1 в мач от 20-ия кръг на Първа лига. Кирил Десподов се отчете с гол и асистенция, а след края на срещата сподели впечатленията си от нея:

"Мисля, че първите минути започнахме доста добре, трябваше да затворим мача, но не успяхме. Дадохме леко инициативата на Берое, това не трябва да се случва, защото можеха да ни вкарат гол. Второто полувреме ни изравниха и мисля, че се посъбудихме малко. Успяхме да направим хубави неща. Може би не излязохме толкова мотивирани колкото срещу ЦСКА".

"Чувствам се добре, отбелязах гол днес, имам и асистенция. Радвам се, че помагам на отбора, ако г-н Петров прецени, че съм нужен на националния отбор, аз съм винаги готов. Мисля, че е рано да говорим за титлата. Трябва да надграждаме. Имаме мач в петък срещу Арда, който няма да е лесен. Първо трябва да мислим за този мач. Мисля, че който и да ни се беше паднал за Купата, ако играем мотивирани нашата игра, няма кой да ни спре", завърши Десподов.

Лудогорец е първи в класирането с 8 точки преднина пред ЦСКА, който снощи завърши 0:0 с Локомотив Пловдив в София. В следващия си мач, "орлите" приемат Арда в Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички