Шокираща причина държи Кешеру на пейката във ФКСБ и вгорчава края на кариерата му


Шокираща причина държи Кешеру на пейката във ФКСБ и вгорчава края на кариерата му
Снимка: Ludogorets.com

8305 0

Бившата звезда на Лудогорец Клаудиу Кешеру е закъсал в сегашния си клуб ФКСБ по много странна причина. А тя е, че... се е ваксинирал срещу коронавирус. Това става ясно от публикация на румънския журналист Емануел Рошу.

Собственикът на румънския гранд Джиджи Бекали не позволява на треньора да използва 35-годишния нападател, защото вярва, че е загубил силата си след ваксинацията. Бизнесменът вярва, че всеки футболист, най-вече по-възрастните, губят способностите си след ваксина.

"Казах му: Не можеш повече да стигнеш до онова ниво. Можеш да играеш в Румъния, но не и във ФКСБ или ЧФР! Той каза, че ще ми покаже, че греша, но няма какво да ми покаже. Не може вече да е на това ниво. Възможно е да е заради ваксината. Казвам това, което мисля. Не искам да го обидя", заяви Бекали.

"Хората, които умират в болниците от Covid-19, са ваксинирани, а не тези, които са отказали убождането. Ще се смеете, но може и да съм прав. Ваксинираните губят силата си. Това е нещо научно. Не сте ли виждали какво стана в ЧФР? Срещу Рапид играчите сякаш припадаха. Спяха на земята. Всички ваксинирани хора губят силата си. Виждам и моите ваксинирани играчи. Не засяга някои, но засяга по-възрастните", категоричен е босът на ФКСБ.

Кешеру се върна в Румъния това лято, след като прекара 6 години в Лудогорец. От 16 октомври обаче той не е записал цял мач, а в последните 6 срещи на ФКСБ 2 пъти не е бил в групата, а веднъж остана резерва. А ето какво мисли за ваксините българската легенда Христо Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички