Капитанът на Черно море: Играчите на Лудогорец си признаха за наглия съдия, не се гордеят с такива победи


Капитанът на Черно море: Играчите на Лудогорец си признаха за наглия съдия, не се гордеят с такива победи
Снимка: БГНЕС

3540 0

Сензационно разкритие направи капитанът на Черно море Даниел Димов. В сайта petel.bg излязоха негови думи по повод загубата на варненци от шампиона Лудогорец. Според цитата на колегите - той е споделил, че играчите на "орлите" са признали за "наглото представяне на съдията".

Освен това Димов допълва, че самите футболисти на разградчани не се гордеят с такива победи. Въпросният материал бе споделен и от страница на Димов, но тя не е ползвана от него, а е създадена от привърженици (нещо, което пише в описанието ѝ).

"Горд съм от момчетата, за раздаването, за самочувствието, за увереността с която играхме. Без страх и притеснение. Перфектни! Но, някой хора бяха решили друго! Дори футболистите на Лудогорец си признаха за наглото представяне на съдията.

И те не се гордеят с такива победи! Но когато има директива и скандалното управление в БФС е на такова ниво, ще сме свидетели на все повече такива отсъждания и срамни поведения! Жалко! Промяната е наложителна и задължителна, а не желателна!" - пък са думите на Димов, цитиран от petel.bg.

Припомняме, че след срещата между двата тима "орлите" не харесаха думите от старши треньора на "моряците". Впоследствие Лудогорец обвини Илиан Илиев, че е "член на старата коалиция антиЛудогорец".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички