Лудогорец определи Илиан Илиев като член на "старата коалиция антиЛудогорец"


Лудогорец определи Илиан Илиев като член на "старата коалиция антиЛудогорец"
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

7843 0

Ръководството на Лудогорец използва официалния си сайт, за да сподели позицията си около думите на Илиан Илиев след загубата на Черно море с 2:3 в Разград. "Орлите" питат дали треньорът на "моряците" ще се извини за острия си коментар пред медиите след последния съдийски сигнал.

Въпросът на "Хювефарна Арена" идва, след като шефовете в Разград са получили извинение от От Лудогорец разкриха, че анализатора Йордан Господинов, който лично се е обадил, за да се извини за вчерашния си коментар.

В ефир той заяви, че неправилно е показан червен картон на Васил Панайотов от "моряците" в заключителната част на срещата.

Позицията на Лудогорец

"Днес чудото се случи. Коментаторът в студиото на Диема спорт Данчо Господинов позвъни на ръководството на ПФК „Лудогорец“, за да се извини за некоректния си коментар по повод втория жълт картон на Васил Панайотов от ПФК „Черно море“. На всички е ясно, че това разпали ентусиазма на противниковата пропаганда. Подобно действие на коментатора ние можем да определим само като доблестно, защото е модерно да се плюе по Лудогорец, дори и да се търси под вола теле. А да си признаеш грешката се иска доблест и смелост.

Обаждането на Данчо Господинов обаче ни накара да си зададем въпроса: А дали треньорът на „Черно море“ Илиан Илиев ще се извини за думите си, които за пореден път сипе по „Лудогорец“. Ясно е, че Илиев е лидер на мрънкачите в българския футбол, но очаквахме да надскочи ръста си и преди да плюе, първо да погледне статистиката от мача. Ние знаем, че той е част от старата коалиция антиЛудогорец и не напада така яростно наши опоненти, дори и когато е явно ощетен. 

Няма проблем. Нека треньорът на „моряците“ си живее в белите облаци и в зоната на комфорт. Пожелаваме му най-искрено някога да води отбор с шампионски амбиции", написаха от Лудогорец на официалния си сайт.

Вижте пълния коментар на Илиан Илиев за Лудогорец - Черно море след последния съдийски сигнал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички