Капитанът и голмайстор на Олимпия Любляна: Ако бях фен, щях да се напия, Лудогорец беше наивен!


Капитанът и голмайстор на Олимпия Любляна: Ако бях фен, щях да се напия, Лудогорец беше наивен!
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

17260 0

Капитанът на Олимпия Любляна - Тими Макс Елшник, който вкара и трите гола за своя тим в двата мача срещу Лудогорец, бе изключително доволен от продължаването напред в квалификациите на Шампионска лига:

"Ако бях фен, щях да се напия като луд. Вярвам, че много хора ще го направят, дори да се на работа сутринта. Това е вечер, която всички ще запомнят. Много съм горд, че съм част от тази история", заяви той на пресконференцията след драматичния успех срещу българския шампион.

"Откакто съм в Олимпия, не съм се забавлявал толкова много на терена. Тази победа трябва да покачи много интереса към футбола. В момента имаме добри резултати както в клубния, така и в националния отбор. Усещането на терена пред такава публика е неописуемо. Но, както казва Коби Брайънт: "Нашата работа не е свършена". Разбирам феновете и празнуването им, а ние продължаваме напред", добави Елшник и след това се заяде леко с Лудогорец:

"Разбира се, победният гол беше от заучено положение - опитахме го 3-4 пъти по време на мача, но така и не се получаваше чист удар. Лудогорец обаче наистина беше наивен! Ако видиш, че съперникът ти опитва няколко пъти едно и също нещо и не го спреш... е, тогава не мога да им помогна!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Спас Делев конкретизира причината за отпадането на Лудогорец от Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички