"Господ ни е казал, че не заслужаваме да продължим" - Петев не е обнадежден и за мястото си в Лудогорец


"Господ ни е казал, че не заслужаваме да продължим" - Петев не е обнадежден и за мястото си в Лудогорец
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

9149 0

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев сподели, че единствено и само неговият отбор си е виновен за отпадането от Олимпия (Любляна) в Шампионска лига. Разградчани завършиха 2:1, като завършиха мача с човек по-малко след изгонването на Сон, а Кирил Десподов изпусна дузпа в 11-ата минута от добавеното време.

Минорно настроение

"Не знам защо така се получи. Господ ни е казал, че не трябва да продължим, че не заслужаваме. Не знам какво да ви отговоря, Ние им позоволихме това нещо. Да допуснеш сам предимство на отбора на домакините, само и единствено ние сме виновни. Никой не ни е виновен", заяви Петев след двубоя. 

"Футболът е игра на грешки, проспахме тази ситуация, центриране от тъча. В 88-ата минута от корнер, по земя целият отбор е вътре, просто недопустимо. Имахме ситуация в 93-4 да вкараме и да вкараме двубоя в продължения, но не успяхме". 

Тръгва ли си Петев

Петев изглежда изключително разочарован, като не даде категоричен отговор за бъдещето си и дали е имал поставен ултиматум. Не мога да отговоря на този въпрос. Има хора, които да вземат това решение, ако аз съм толкова големият проблем на българския футбол, ще си тръгна. Има време, минорно е настроението, но нормално след тази загуба". А капитанът на Лудогорец Кирил Десподов първо извиси тима си, но след това го провали с изпусната дузпа. (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички