Как успя Лудогорец да се прегрупира след ранния червен картон?


Как успя Лудогорец да се прегрупира след ранния червен картон?
Снимка: Ludogorets.com

6400 0

Гостуването на Лудогорец в Унгария не мина и без проблеми, въпреки че "орлите" спечелиха с 3:0 като гост на Ференцварош. Малко след като българският шампион бе повел с 2:0, румънският защитник Григор си изпроси втори жълт картон и трябваше да напусне терена малко преди края на полувремето. Недялков доигра първата част като централен защитник, а след това на терена се появи Козмин Моци. 

"Имахме време на почивката, за да говорим за реакцията ни, когато сме с човек по-малко и как да противодействаме на противника. Хубаво е, че се получиха нещата и не допуснахме ранен гол през втората част", сподели Станислав Генчев за притеснителния за Лудогорец момент. 

Важна роля безспорно изигра стражът Пламен Илиев, който направи две ключови спасявания, а и при центриранията беше безпогрешен, в първите 15-20 минути на второто полувреме преди да падне и 3-ото попадение в полза на "орлите". 

„Доволен съм от Пламен Илиев. И той, и Ренан са добри вратари. Пламен свърши работата, за която го бяхме пуснали на терена", категоричен бе треньорът, който беше попитан и за своето бъдеще и дали не заслужава дълъг контракт след силното си начало, начело на Лудогорец. 

"Гледам да изпълнявам своите работа и задължения, както смятам за добре, за да се постигат резултати. Останалото е в ръцете на ръководството", сподели още Генчев, а какво е казал на играчите си преди разгрома над Ференцварош вижте в тази статия

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички