Генчев "излъга" преди мача с Ференцварош и потвърди: Знаехме, че сме с класи по-добри

Станислав Генчев негласно потвърди след мача срещу Ференцварош, че е послъгал преди битката между двата отбора на "Групама Арена". На пресконференцията в сряда той сподели, че и "равен ще е успех", но пред БНТ наставникът разкри, че е казал на играчите си, че са много по-класни от тези на Ференцварош по време на разбора за срещата от Лига Европа. Бившият национален футболист изрази радостта си от факта, че отборът е доказал превъзходството си и е категоричен, че "орлите" притежават класата да излязат под №1 в групата. 

"Като цяло изиграме един много добър мач, а резултатът го показва - категорично в наша полза. На разбора за мача казах на играчите, че сме с 2-3 класи над Ференцварош и този резултат го показва. Най-добрият момент беше, че вкарахме гол още с първата си атака", бяха първите думи на Генчев след категоричния успех на Лудогорец над Ференцварош. 

С 10 човека цяло полувреме Лудогорец не даде Ференцварош да диша и покори Унгария

Въпреки че два пъти игра в групите на Шампионска лига и два пъти стигна до елиминациите в Лига Европа, изглежда, че Лудогорец се наслаждава ...

"Бяхме подготвили стратегия за мача, която за радост се оказа псолучлива. Вече бяхме изиграли два мача с тях и знаехме както слабите, така и силните им страни. Използвахме наученото в наша полза. В крайна сметка, нашият отбор е и много опитен в клубните турнири и си личеше със самочувствието, с което играхме - това много ни помогна. 

"Много е хубаво, че стартирахме с 2 победи още в първите два мача. По-важното е, че Ференцварош остана назад в битката за класиране и нещата ще се решават между нас, ЦСКА и Еспаньол", коментира още Генчев. 

Може би най-важният гол в мача беше вторият, който помогна на Лудогорец да се успокои, но освен това беше брилянтно изпълнение от 30 метра на Форстър (вижте гола в тази статия)

Още по темата

Please select answer!