Авторът на изумителния гол за Лудогорец разкри кой му е "позволил" да стреля от 30 метра


Авторът на изумителния гол за Лудогорец разкри кой му е "позволил" да стреля от 30 метра
Снимка: ludogorets.com

7683 0

Безспорният герой №1 на Лудогорец при победата над Ференцварош с 0:3 изненадващо беше Рафаел Форстър. Бразилецът, който не се очакваше да е титуляр през този сезон, записа силна поредица от мачове, които го бетонираха сред стартовите 11 на Станислав Генчев, а в Унгария защитникът избухна с два гола

"Да, случвало се да вкарам два гола, но това се случи докато бях в Бразилия. Тогава и двете ми попадения бяха след преки свободни удари. Сега съм щастлив, че с втория си подобен мач успях да помогна на отбора да спечели този важен мач", коментира с усмивка бразилецът, за когото това бяха първи европейски голове.

Подобно на мачовете му в Бразилия, и на "Групама Арена" Форстър отбеляза първия си гол и реализира феноменален гол с тупалка от 30 метра (вижте го тук). И след срещата разкри как се е стигнало до решението изобщо той да изпълнява статичното положение. 

"Точно преди да изпълнил прекия свободен удар, говорих с Кешеру и го помолих аз да се пробвам да вкарам. Той ми отстъпи и се радвам, че успях да вкарам много красиво попадение", разказа бразилецът пред камерата на БНТ.

"Всеки ден работим, за да правим мачове като този, да побеждаваме. Днес беше един от тези мачове. Ние няма да спрем да работим, защото искаме да продължим да печелим”, добави Форстър след срещата. 

Станислав Генчев пък се зарадва на головете на Форстър като дори при първия се хвана за главата, невярвайки на изпълнението на защитника. "Мисля, че не е вкарвал 2 гола в един мач. Игра отлично. В предишния мач Клаудио беше герой, а сега той. Важното е обаче да играем като колектив и да изпълняваме задачите си", коментира треньорът на Лудогорец, а най-интересни са думите му към играчите на Лудогорец преди мача (вижте какво е казал в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички