Генчев "излъга" преди мача с Ференцварош и потвърди: Знаехме, че сме с класи по-добри


Генчев "излъга" преди мача с Ференцварош и потвърди: Знаехме, че сме с класи по-добри
Снимка: Ludogorets.com

11064 0

Станислав Генчев негласно потвърди след мача срещу Ференцварош, че е послъгал преди битката между двата отбора на "Групама Арена". На пресконференцията в сряда той сподели, че и "равен ще е успех", но пред БНТ наставникът разкри, че е казал на играчите си, че са много по-класни от тези на Ференцварош по време на разбора за срещата от Лига Европа. Бившият национален футболист изрази радостта си от факта, че отборът е доказал превъзходството си и е категоричен, че "орлите" притежават класата да излязат под №1 в групата. 

"Като цяло изиграме един много добър мач, а резултатът го показва - категорично в наша полза. На разбора за мача казах на играчите, че сме с 2-3 класи над Ференцварош и този резултат го показва. Най-добрият момент беше, че вкарахме гол още с първата си атака", бяха първите думи на Генчев след категоричния успех на Лудогорец над Ференцварош. 

"Бяхме подготвили стратегия за мача, която за радост се оказа псолучлива. Вече бяхме изиграли два мача с тях и знаехме както слабите, така и силните им страни. Използвахме наученото в наша полза. В крайна сметка, нашият отбор е и много опитен в клубните турнири и си личеше със самочувствието, с което играхме - това много ни помогна. 

"Много е хубаво, че стартирахме с 2 победи още в първите два мача. По-важното е, че Ференцварош остана назад в битката за класиране и нещата ще се решават между нас, ЦСКА и Еспаньол", коментира още Генчев. 

Може би най-важният гол в мача беше вторият, който помогна на Лудогорец да се успокои, но освен това беше брилянтно изпълнение от 30 метра на Форстър (вижте гола в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички