Жозе Моуриньо обяви колко точки очаква от двата мача с Лудогорец


Жозе Моуриньо обяви колко точки очаква от двата мача с Лудогорец
Снимка: Getty Images/Guliver

1290 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че за неговият тим ще е перфектно, ако успее да вземе шест точки от двата мача с Лудогорец в Лига Европа. Както е известно днес "шпорите" гостуват на разградчани, а в следващия кръг след три седмици "орлите" ще върнат визитата.

"Тези два поредни мача срещу един и същ съперник винаги са били важни. След като загубихме предишния двубой, сега се нуждаем от точки. Шест точки от двете срещи би било перфектно, но и четири би било ОК. Трябва обаче да подходим сериозно и да не бъдем под напрежение заради факта, че евентуален лош резултат би ни принудил да хвърлим всичко в последните три кръга. Така че нека да се постараем да се класираме по лесния, а не по сложния начин", заяви той. 

"Играхме срещу Локомотив Пловдив и имахме проблеми. А те са вторият най-силен отбор в България, след като Лудогорец е шампион от девет години насам. Днешният ни опонент отново е лидер в местното класиране. Това е тим, който е различен в сравнение с Локомотив: разполага с по-добри като технически качества футболисти, по-класен е като цяло, действа по-атакуващо с бързи играчи, а е налице и опит в защитата. Изобщо не е лесен съперник, трябва да подходим с уважение". Тотнъм се изправя срещу "орлите" в Разград, като срещата между двата тима е в четвъртъk (5 ноември) от 19:55 часа българско време. Жозе Моуриньо пък сравни Лудогорец с Байерн Мюнхен и ПСЖ и обеща пълната мощ на Тотнъм срещу "орлите".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички