Жалгирис - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме реванша на "орлите"?


Жалгирис - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме реванша на "орлите"?
Снимка: Ludogorets.com

3740 0

Шампионът на България Лудогорец гостува на литовския Жалгирис в мач-реванш от плейофите за влизане в груповата фаза на турнира Лига Европа. Първата среща в Разград завърши 1:0 за "орлите"!

Съставът на Анте Шимунджа категорично надигра своя съперник в "първото полувреме" преди седмица, но пропусна куп добри положения, с които можеше да запише далеч по-убедителен успех.

Лудогорец започна европохода си през този сезон още в първия кръг на Шампионската лига, където се справи с черногорския Сутиеска, след което победи шампиона на Ирландия Шамрок Роувърс, но бе спрян от Динамо Загреб в третия кръг на надпреварата. По този начин разградчани се прехвърлиха в плейофите на Лига Европа.

Жалгирис също отстрани два съперника в квалификациите на Шампионската лига, преди да отпадне от Бодьо/Глимт.

*Класиране в групите на Лига Европа ще донесе на Лудогорец премия от 3,64 млн. евро + 630 хил. за всяка победа и 210 хил. при равенство!

Двубоят във Вилнюс ще започне в 19:00 часа българско време и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 3". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Жалгирис - Лудогорец НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички