Изненада: Козмин Моци може да не завърши кариерата си в Лудогорец?


Изненада: Козмин Моци може да не завърши кариерата си в Лудогорец?
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

9163 0

Легендата на Лудогорец Козмин Моци може да не завърши кариерата си в тима, въпреки че е заявявал, че това е желанието му. Румънецът може да се върне в Динамо (Букурещ), като вероятният вариант това да се случи е след края на договора му с "орлите", пише sport.ro.

Неотдавна защитникът заяви, че му остават 2 години от договора с шампионите. Според румънското издание обаче става дума само за още една година. "Ако реши да изпълни договора си, Динамо го чака от следващата година с договор за един сезон с възможност за удължаване", посочва sport.ro.

Динамо е в търсене на няколко по-опитни играчи, а 35-годишният Моци е обичан от феновете на тима. Посочва се, че той би искал да играе под ръководството на треньора на букурещкия гранд Козмин Контра, както и че от миналия сезон е на резервната скамейка в Лудогорец.

В Румъния пишат, че бранителят е получавал годишна заплата от 400 000 евро в България, преди ръководството да настоява за намаляване на възнагражденията с между 30 и 50% заради пандемията от коронавирус. Моци е в Разград от 2012 година и е 8-кратен шампион на България. А ето колко време заяви, че иска да прекара у нас той наскоро. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички