Козмин Моци разкри още колко време ще остане в Лудогорец


Козмин Моци разкри още колко време ще остане в Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

5749 0

Хегемонът в българския футбол за последните години - Лудогорец, може да се похвали с впечатляващите 9 поредни трофея от елита на България. Неизменна част от отбора в 8 от тези приказни за разградчани сезони е защитникът Козмин Моци.

Румънецът дори си заслужи честта да бъде кръстена трибуна от стадиона на "орлите" на негово име след едно геройско представяне срещу Стяуа в Европа. Дойде ли обаче времето за раздяла между 35-годишния защитник и Лудогорец? Ето какви са плановете на Моци:

"За мен това е осма титла с Лудогорец. Важно е да ходя на тренировка с удоволствие. Това е много добре. Имам договор за още две години с Лудогорец и възнамерявам да го изпълня. Помагам на отбора, доколкото мога" - споделя той.

Разбира се, след две години, когато договорът му ще изтече, Моци ще бъде на 37 (а по-късно през годината ще навърши и 38), така че изглежда много вероятно именно тогава пътищата му с Лудогорец да се разделят. Напомняме, че друг емблематичен футболист на "орлите" Марселиньо също ще напусне клуба, въпреки че над 7 пъти е имало разговори за нов договор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички