Ивайло Петев: Лудогорец трябва да показва във всеки мач това лице


Ивайло Петев: Лудогорец трябва да показва във всеки мач това лице
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1678 0

Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев, сподели мнението си за мача срещу ЦСКА, който бе спечелен категорично от неговите възпитаници с 3:0 у дома на "Хювефарма Арена". 

Впечатленията от мача

"По този начин искахме да се извиним на нашите фенове, направихме слаб мач в Астана. Запазихме самообладание и работихме. С такава игра искахме да поднесем нашите извиненя. Относно мача влязохме от самото начало агресивно и създадохме положения. 3:0 срещу ЦСКА не е никак малко. Всеки игра на ниво, спазиха се тактическите показания, особено в защита. Лудогорец трябва да показва във всеки мач това лице", започна Петев.

Руан и Десподов

"Относно Руан - той работи усърдно, аз съм щастлив, че както се казва на жаргон - той няма толкова тернировки, колкото мачове и вече вкарва. Аз не съм такъв човек, който оценява всеки персонално. Всеки един игра на изключително ниво, щастлив съм от себераздаването".

Още входящи трансфери в Лудогорец?

"Периодът е такъв, че може да минават всякакви имена. Когато има трансфер - цялата аудитория в БЪлгария ще го знае. Ситуацията е такава, каквато я видяхте днес".

Шансовете срещу Астана

"Ако играем така, сигурен съм, че ще ги отстраним. Трябва да съумеем да възстановим играчите и да изглеждаме по същия начин. Всеки ден се работи за възстановяването на играчите, надявам се [Янков и Падт] да бъдат на линия в четвъртък", завърши специалистът.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кирил Десподов обясни за реакцията си след гола и обяви дали си тръгва от Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички