След куп пропуски: Десподов вкара на Бусато и абсолютно "откачи" (ВИДЕО)


След куп пропуски: Десподов вкара на Бусато и абсолютно "откачи" (ВИДЕО)
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

5340 0

Кошмарно развитие за ЦСКА след 60 минути игра претърпя срещата им с Лудогорец. След по-малко от час игра "армейците" изоставаха в срещата с 0:3.

Радост или гавра? 

Капитанът на "орлите" и българския национален отбор - Кирил Десподов, направи резултата класически в 56-ата минута. Нападателят получи шанс да изпълни дузпа, след като Иван Турицов игра с ръка в наказателното поле.

Той го направи по добър начин, стреляйки вдясно и изпращайки Густаво Бусато в срещуположния ъгъл. Много по-сериозен отзвук обаче ще има случилото се след това, и то при условие, че 3 пъти преди това Бусато излизаше победител в своеобразния дуел. 

Бившият футболист на "червените" се насочи към бразилския страж, приканвайки го да бъде тих. Нещо повече - той се подигра с колегата си, заставайки му в гръб и използвайки популярния жест "не можеш да ме видиш".

Мнозина пропуснаха последното действие на Десподов

Малко след като премина дивата радост по гола, Десподов по-късно посочи към небето, гледайки вратаря в очите. Веднага се появиха мнения, че по този начин Десподов се е подиграл с вярата на стража. Както е известно, Бусато е силно набожен. 

А как се стигна до второто попадение на домакините?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички