Кирил Десподов обясни за реакцията си след гола срещу ЦСКА и обяви отива ли в Краснодар


Кирил Десподов обясни за реакцията си след гола срещу ЦСКА и обяви отива ли в Краснодар
Снимка: Официален Фейсбук профил на Лудогорец

7215 0

Кирил Десподов застана пред камерата на "Diema Sport" и даде своя коментар за победата на неговия Лудогорец над ЦСКА с 3:0 в дербито на петия кръг на родната Първа лига. Родният национал даде обяснение защо е реагирал по скандален начин след попадението си и посочи дали ще се раздели със "зелените".

Коментар за мача

"Аз мисля, че категорично надихрахме ЦСКА. Получаваше ни се изнасянето, получаваха ни се в дълбочина нещата. Радостно е, че отбелязахме три гола, можеше и повече, но нека не бъдем алчни, 3:0 е достатъчно", започна нападателят.

"Ние трябваше да си подобрим играта. Не играхме както трябва да играем в Астана. Показахме друго лице, аз мисля, че ако играем така срещу тях - нещата ще ни се получат".

Слабият старт на ЦСКА

"Принципно, аз не съм човек, който коментира ЦСКА като играч на Лудогорец. Искам да кажа, че нямат добри резултати при Ел Маестро, но ако някой се слуша в мен - имат добър треньор и трябва да му се даде време, дойде в лоша ситуация. Знае как да разговаря с играчите, при него направих два уникални сезона. Пак казвам, не съм човек, който трябва да коментира нивото на ЦСКА, целта ми е ние да продължаваме напред".

Диалогът с Ел Маестро

"Беше доста приятен разговор, видяхме се преди мача. Говорихме за семействата ни и футбол. Сподели, че иска да ме види в чужбина. Приятен разговор, не съм го виждал от престоя ми в Австрия. След мача си пожелахме успех - играх в ЦСКА 3 години. Норамлно е феновете да изискват повече от футболистите, те трябва да са максимално фокусирани". 

Реакцията след отбелязаната дузпа

"Какво да му кажа на Бусато? Момчето се опита да ме разконцентрира, каза ми, че ме чака и че знае къде ще я бия. Опита се да ме разконцтенрира, но това са моменти, в които Господ си го връща".

Реваншът с Астана

"Предизвикателството е голямо. Имаме да обръщаме мача. Трябва да вкараме поне два гола и да не допуснем. Каква по-добра мотивация от това, че ще играем с Аякс, ако ги отстраним".

Тръгва ли си Десподов от Лудогорец?

"Не знам дали аз трябва да отговоря, може би ръководството. Не е лъжа, има оферта. Ще видим. Няма да коментирам своето желание. Каквото имам да казвам ще кажа на отбора, имам нещо, което имам в моята глава. Това са сериозни разговори за бъдещето ми. Трансферът си го искам - дали ще е Краснодар или другаде - ще видим", завърши националът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ивайло Петев остана доволен от играта на футболистите си срещу ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички