Ивайло Чочев с широка усмивка, в Лудогорец го натупаха за "Добре дошъл" (ВИДЕО)


Ивайло Чочев с широка усмивка, в Лудогорец го натупаха за "Добре дошъл" (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1484 0

Последното ново попълнение на Лудогорец - Ивайло Чочев, е меко казано щастлив, че е част от отбора на Георги Дерменджиев.

*Припомняме, че вече бившият играч на ЦСКА 1948 бе представен от "орлите" на 15-и февруари, а трансферната сума между двата клуба все още не е оповестена.

Чочев с широка усмивка, "орлите" го натупаха за "Добре дошъл"

В профилите на Лудогорец в социалните мрежи бе публикувано видео, на което се вижда как Чочев бива посрещнат от новите си съотборници в Разград.

Първоначално националът на България каза няколко встъпителни думи, заявявайки, че е пристигнал на "Хювефарма Арена", за да стане шампион:

"Момчета, много се радвам, че съм в Лудогорец - в най-добрия отбор и ще играя с най-добрите футболисти в България. Дойдох тук, за да стана шампион и се надявам, че през лятото ще сме шампиони".

След това играчите на Дерменджиев се наредиха на импровизиран шпалир, а Чочев мина тичайки през него, получавайки приятелски удари за "Добре дошъл".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Георги Дерменджиев обясни какво трябва да направи Лудогорец на реванша, за да се класира!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички