Без Ивайло Чочев в Европа, футболистът искал в Лудогорец още преди 2.5 години


Без Ивайло Чочев в Европа, футболистът искал в Лудогорец още преди 2.5 години
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

985 0

Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, представи Ивайло Чочев на специална пресконференция в днешния 17-и февруари.

В началото бившият защитник на "орлите" обясни защо чак сега се е стигнало до трансфера на българския национал:

Козмин Моци

"Защото досега не успяхме да достигнем до сделка с ЦСКА 1948. Важно за нас е, че успяхме да се разберем с клуба. После с Чочев беше по-лесно. Не е първият път, когато сме се опитали да го вземем. Радвам се, че най-накрая успяхме", обясни Моци, цитиран от "Dsport".

Без Чочев в Европа

"Той е много добър футболист, който всички знаем. За съжаление, не можем да го картотекираме за Европа, но съм сигурен, че ще помогне на Лудогорец да стане шампион отново. Единствена опция бе преди 2-ри февруари. Имаме право на три смени в групата за Европа. Ние сме ги направили тогава, треньорът е решил тогава какви са промените. Отсега нататък до края, до май месец, нямаме право на смяна", разясни техническият директор на разградчани.

Самият Чочев пък разкри, че още преди 2 години и половина е можело да се озове на "Хювефарма Арена":

Ивайло Чочев

"Чувствам се добре. Мисля, че преди две години и половина влязохме в контакт. Още тогава исках да дойда, но не можаха да се разберат с предишния ми клуб ЦСКА 1948, иначе още тогава бях дал съгласие. Идвам тук, за да стана шампион, за да спечеля Купата и за да играя в европейските турнири".

"За всеки един футболист е чест да играе в най-добрите отбори. Като сложим и базата, защото аз съм идвал и друг път тук и знам условията какви са, мисля, че не ми трябваше много време, както каза г-н Моци, бързо се разбрахме", допълни още последното ново попълнение на Лудогорец.

ВИЖТЕ ОЩЕ - Ивайло Чочев с широка усмивка, в Лудогорец го натупаха за "Добре дошъл" (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички