Георги Дерменджиев разкри какво трябва да направи Лудогорец на реванша, за да се класира


Георги Дерменджиев разкри какво трябва да направи Лудогорец на реванша, за да се класира
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4143 0

Наставникът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, говори след равенството (0:0) срещу Сервет в първия плейофен мач в Лигата на конференциите. Той бе категоричен, че шансовете за класиране са 50 на 50 на "Хювефарма Арена" след седмица.

Какво каза Дерменджиев?

"Не съм видял различно лице от Сервет. Още преди мача казах, че са по-добре игрово от нас. Това е стратегически резултат. Играем два мача и те се играят за резултат. Самите играчи, когато резултатът е 0:0 и идва краят, започват да се прибират, защото искат да запазят това. Те го споделиха с мен", започна той.

Още: Сервет промени историята си, но Лудогорец не успя своята: "Орлите" оцеляха след тежък мач в Лигата на конференциите

"Сервет е един добър отбор и много компактен. Видя се това нещо. Може да се сравни с други отбори, но ние ще опитаме да вземем по-добър резултат в реванша, за да се класираме".

"Ще имаме още един мач, в който ще се подобрим и ще ги чакаме в Разград. Ще бъде двубой на надлъгване. Шансовете за класиране и на двата отбора са 50 на 50", завърши Георги Дерменджиев.

Чочев често губи от Лудогорец, но нерядко ги наказва и ги е побеждавал неведнъж

Ас на Лудогорец изуми: Ще излъжа, ако кажа, че всички играчи искаме да останем в клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички