Официално: Лудогорец представи Ивайло Чочев и даде любопитна информация за трансфера


Официално: Лудогорец представи Ивайло Чочев и даде любопитна информация за трансфера
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7054 0

Лудогорец официално обяви трансфера на Ивайло Чочев от ЦСКА 1948. Той ще бъде официално представен в събота (17 февруари) в 13,30 ч. на стадион "Хювефарма Арена" и ще бъде на разположение на треньора Георги Дерменджиев за мачовете в Първа лига и турнира за Купата на България.

Лудогорец има интерес отдавна, но обясни защо сега привлича Чочев

Ивайло Чочев вече е играч на Лудогорец

"Дванадесеткратните шампиони привлякоха един от най-добрите действащи български футболисти - Ивайло Чочев от ЦСКА 1948. Двата клуба успешно финализираха преговорите по сделката, като халфът вече е футболист на "орлите". Лудогорец от дълго време има интерес към Ивайло Чочев, но трансферът става факт чак сега, тъй като финансовата част от сделката удовлетворява клуба", написаха разградчани.

"Щастлив съм от този трансфер", бе първият коментар на Ивайло Чочев. "Идвам в голям клуб и вярвам, че ще помогна за бъдещите успехи на Лудогорец", сподели Чочев.

Още: Якуб Пьотровски пред раздяла с Лудогорец, има интерес от Азия и САЩ

30-годишният халф има забележителна визитка. На клубно ниво Чочев има 337 мача, 86 гола и 26 асистенции с екипите на Чавдар (Етрополе), ЦСКА, Палермо, Пескара и ЦСКА 1948. За националния отбор е изиграл 42 мача и е отбелязал 4 гола.

ЦСКА 1948 също се сбогува

Бившият му клуб също се сбогува с него със специален пост, ето какво написаха от ЦСКА 1948: " Чочев се присъедини към ЦСКА през 2020 година, когато лекуваше тежка контузия в продължение на година и осем месеца.

На 18.10.2020г. волята и търпението на Чочев бяха възнаградени, когато той се завърна в игра и дебютира срещу Ботев Враца. Впоследствие националът на България записа 105 мача с “червената” фланелка, отбелязвайки 48 попадения.

През сезон 2022/23 той се превърна и в голмайстор на efbet Лига с 21 гола, помагайки на ЦСКА да достигне третото място в класирането, което осигури завръщането на “червените” в европейските клубни турнири.

Всички в клуба благодарим на Чочев за всички моменти, които споделихме заедно и му пожелаваме здраве и много бъдещи успехи.

БЛАГОДАРИМ ЗА ВСИЧКО, ИВО!".

Още: Лудогорец е на огромна печалба от Игор Тиаго - немислима за българските стандарти

Този път сделка ще има! Лудогорец договори Ивайло Чочев

Интересно: ЦСКА 1948 остава без Ивайло Чочев до края на годината?

Ивайло Чочев взе 2 награди и проговори по темата "ЦСКА 1948 - ЦСКА"

"Зависи от цената": Найденов отговори за трансфер на Ивайло Чочев в ЦСКА или Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички