Исканият от Лудогорец Янис Хаджи разкри от кой зависи бъдещето му, какви са плановете и къде иска да играе


Исканият от Лудогорец Янис Хаджи разкри от кой зависи бъдещето му, какви са плановете и къде иска да играе
Снимка: Getty Images/Guliver

2125 0

По-рано през деня (06.05) ви уведомихме, че Лудогорец е готов да плати 4 милиона за сина на Джордже Хаджи. Както разбрахте, става въпрос за 21-годишния Янис, който е под наем в шотландския Глазгоу Рейнджърс и собственост на белгийския Генк.

Информацията дойде от северната ни съседка Румъния, но изглежда намеренията на футболиста не са точно такива. Янис говори пред испанското издание "Marca", където разкри от кой зависи бъдещето му, какви са моментните му планове, както и къде би искал да играе:

"Сега съм фокусиран само върху завръщането на футбола в Шотландия. Това е всичко. Бъдещето ми зависи от AC Talent (агенцията му). Обичам да гледам Ла Лига и се виждам някой ден да играя в испанската Примера дивисион" - признава той.

Янис Хаджи има 12 мача и 3 гола под ръководството на легендата на Ливърпул Стивън Джерард в Глазгоу Рейнджърс. А, според медиите във Франция, пък, трансферна цел номер 1 на Лудогорец е сърбин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички