33-годишен титуляр на Лудогорец преподписа с клуба за 2 години


33-годишен титуляр на Лудогорец преподписа с клуба за 2 години
Снимка: Ludogorets.com

1247 0

Хегемонът в българския футбол за последните години - Лудогорец, поднови договора на един от своите титулярни играчи и лидери на отбора. Става въпрос за 33-годишния нападател Клаудиу Кешерю, който преподписа за 2 години. Ето какво написаха "орлите" на официалния си сайт:

"Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешерю подписа нов двегодишен договор с Лудогорец. Във вторник румънският национал и ръководството на българския шампион успешно финализираха преговорите и Кешерю парафира новия контракт.

"Много съм щастлив, че ще продължа кариерата си в Лудогорец", заяви Клаудиу Кешерю. "Вече пет години съм в клуба и го чувствам като роден. Вярвам, че със съотборниците ми имаме още какво да дадем на Лудогорец. Нямаме търпение да се поднови първенството и да се преборим за деветата титла. Има голяма вероятност да завърша кариерата си на футболист в клуба", допълни нападателят.

Клаудиу Кешерю дойде в Лудогорец през лятото на 2015 година от катарския Ал Гарафа. Преди това нападателят е носил екипите на румънския Стяуа и френските Либурн, Тур, Анже, Бастия и Нант.

За близо пет години в Лудогорец Кешерю отбеляза 120 гола в над 200 мача в българския шампионат и европейските клубни турнири" - гласи съобщението. Междувременно, сърбин е трансферна цел номер 1 за Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички