Лудогорец готов да плати 4 милиона за сина на Джордже Хаджи?


Лудогорец готов да плати 4 милиона за сина на Джордже Хаджи?
Снимка: Getty Images/Guliver

5394 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е готов да плати огромна за българските стандарти сума, за да подсили отбора. Той и треньорът Павел Върба са набелязали атакуващия халф Янис Хаджи, който е син на румънската легенда Джордже Хаджи. Новината е на sport.ro, според които Лудогорец е готов да брои 4 милиона евро за 21-годишния румънец.

Според изданието, младият Хаджи е собственост на белгийския Генк, но той иска да се раздели с него. Вариант е било да го купи Рейнджърс, където талантът игра под наем, но той предлага само 2 милиона евро. Играчът е следен и от Лацио, но те предлагат още по-ниска сума - 1 милион евро. Друг вариант е Фенербахче, но бащата на Янис е против синът му да играе там, тъй като самият той е бил футболист на Галатасарай.

Така единственият клуб, готов да плати търсената от Генк сума, бил Лудогорец, определен от sport.ro като "утвърдил се като един от най-ценните клубове в България и източна Европа". Според медията, Домусчиев бил готов да плати допълнително такси на агенти и комисиони, а на самия футболист предлага годишна заплата от 500 000 евро плюс бонуси. През следващите години сумата щяла да нарасне до 1 милион евро. В Разград смятали, че Хаджи ще е идеалният заместник на ветерана Марселиньо, който вече е на 35 години.

Друга подробност е, че халфът има договор с Генк до лятото на 2024 година, но белгийците са разочаровани от него и искат да си върнат платените за него на Виторул 4 милиона евро. "Домусчиев иска да инвестира сериозно през следващите години, за да достигне до по-предните етапи на Шампионска лига", отбелязва изданието. А кой футболист от родното първенство иска Лудогорец вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички