"Импулсивен съм, не мога да се контролирам" - Козмин Моци обясни защо не иска да става старши треньор


"Импулсивен съм, не мога да се контролирам" - Козмин Моци обясни защо не иска да става старши треньор
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1432 0

Техническият директор и бивш защитник на Лудогорец - Козмин Моци, даде интервю пред "Prosport", в което разкри, че няма намерение да се заема с треньорската професия:

"Не мисля, че бих постигнал много в кариерата си като наставник. Когато се отказах от кариерата си на играч, не бях изкушен от това да стана треньор. Не мисля, че притежавам всичко необходимо, за да бъда наставник", призна 38-годишният румънец и след това поясни защо смята така:

"Не бих искал да навърша 40 години и да пия успокоителни. Импулсивен съм, не мога да се контролирам и не мисля, че бих успял в тази професия".

*Припомняме, че Моци спря с футбола през 2021 година, след като прекара 9 години в Разград. Преди това той бе носил екипите на Университатя Крайова, Динамо Букурещ и Сиена. За близо 20 сезона, той се отчете с общо 550 мача, 45 гола и 18 асистенции. "Сметката" му с екипа на Лудогорец пък спря на 299 срещи, 37 попадения и 15 голови паса!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Битката за титлата ли? Тя е решена" - няма интрига в Първа лига според Венци Стефанов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички