Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев "скастри" Панатинайкос за Каули


Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев "скастри" Панатинайкос за Каули
Снимка: Getty Images

1954 0

Слуховете около една от звездите на Лудогорец - Каули Оливейра, не спират. Най-сериозни такива идват от южната ни съседка Гърция, където свързват бразилския полузащитник с преминаване в местния гранд Панатинайкос.

Разградчани обаче няма да "клекнат" пред каквато и да е оферта, по-малка от тази, която те определят. Това разкрива изпълнителният директор на "орлите" - Ангел Петричев, в интервю пред гръцкия "SDNA".

"В Панатинайкос знаят цената, която сме поставили на Каули. Ако офертата не достигне сумата, която сме задали, преговорите не могат да продължат. Следователно, те трябва да я повишат”, категоричен беше Петричев пред изданието.

По непотвърдени информации Панатинайкос е готов да заплати 1.5 млн. евро, докато желаната от Лудогорец сума е двойно по-голяма. "Transfermarkt" оценява халфа на 2.5 млн. евро. Каули има изиграни 115 мача за "орлите", в които записва 27 гола и 21 асистенции. Той е трикратен шампион на България, а два пъти е вдигал и Суперкупата на България.

Ето защо и какво тежко наказание УЕФА наложи на разградчани

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички