"Битката за титлата ли? Тя е решена" - няма интрига в Първа лига според Венци Стефанов


"Битката за титлата ли? Тя е решена" - няма интрига в Първа лига според Венци Стефанов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3107 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, който празнува имен ден в днешния 27 декември, говори пред "Sportal" и заяви, че изпращаме една добра година, не само за "белите":

"Изпращаме една добра година - добра за Славия, добра за националния отбор, станахме свидетели на едно добро световно първенство. Нямаше пандемия и простотии. Пожелавам на всички здраве и късмет през 2023 година! Знаете, че не обичам да говоря за цели - нека има здраве, нека децата са щастливи, това е най-важното", каза босът на най-стария столичен клуб, а след това изрази мнение, че битка за титлата няма, тъй като тя вече е решена:

"Битката за титлата ли? Тя е решена. Според мен Лудогорец отново ще стане шампион".

*След изиграването на 18 кръга, ЦСКА е лидер в класирането в Първа лига с актив от 44 точки (голова разлика 34:9). На втора позиция е Лудогорец, който има 43 пункта (46:12). Славия пък е на пето място с 32 точки (22:18). Първенството се подновява в средата на месец февруари!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш шеф в ЦСКА засипа със суперлативи клуба и отсече: Скоро ще стане шампион!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички