"Има победи, големи победи и унижения като това на Лудогорец": В Дания попиляха "орлите"


"Има победи, големи победи и унижения като това на Лудогорец": В Дания попиляха "орлите"
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3080 0

Датската спортна преса се наслаждава на случилото се в четвъртък вечер, а именно разгромната победа на Нордселанд над Лудогорец в Лига на конференциите. Разградчани бяха разбити със 7:1 за най-голямата си европейска загуба в историята досега.

Думата "унижение" присъства във всяко второ заглавие в Дания по повод мача. "Има победи, големи победи, а след това има и унижения. Именно последното направи Нордселанд срещу българския шампион", пише dr.dk. Bold.dk също споменава в заглавието си на репортажа за мача, че българският тим е бил унижен.

"Нордселанд унижи българския шампион с голяма победа. датският тим беше с класа по-добър при 7:1", отбелязва ugeavisen.dk. Изданието посочва, че в стартовия състав на "орлите" не е имало нито един българин, а защитниците на тима са "раздавали подаръци" тази вечер.

Същата медия съобщава и че след грешката му в началото на мача вратарят на разградчани Серджио Падт е станал обект на подигравки за домакинските фенове. Те са го гаврели при всеки допир с топката.

Подигравките в Дания продължават с написаното, че феновете, присъствали на мача, са разредили посещенията си за бира и до тоалетната, тъй като са можели да пропуснат поредния гол във вратата на Лудогорец. Ето я и кошмарната грешка на Падт в мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички