Български играч с коронавирус: Нищо ми няма - вирус като вирус


Български играч с коронавирус: Нищо ми няма - вирус като вирус
Снимка: Оф. сайт на Славия

1147 0

Футболистът на столичния Славия Емил Виячки даде положителен тест за коронавирус преди дни. Сега той коментира състоянието си и признава, че се чувства отлично, а освен това определя коронавируса като обикновен вирус, от който няма защо да се плашим.

"Приех го малко зле, но нямам избор. Спазвам карантината от 28 дни, след което ще направя необходимите тестове и ако всичко е нормално ще се завърна към тренировъчния момент. Вкъщи съм, в Дупница.Никой около мен няма проблем. Нямам си идея откъде съм го прихвалал този вирус. Гледам всичко да мине възможно най-бързо. И да се нервирам, няма избор. Трябва да изкарам карантината, след като отмине се завръщам на терена и дай Боже да направя една пълноценна подготовка и да се завърна в игра. Нямам никакви симптоми. Чувствам се перфектно" - започна той пред "Дарик".

"Всички тимове ще имат последствия. Надявам се момчетата да се подготвят добре и отново да тръгнем с победи след подновяването на първенството. Надявам се да продължи Славия със силните игри и да се класира за европейските турнири. Възможно е да завършим на второ място. Игрите са по-различни от реалността, но имаме шанс и сме на 4 точки от второто място и дай Боже да стигнем възможно най-нагоре. Не се притеснявайте. Това е вирус като вирус. Щом си здрав физически, няма да имаш никакви проблеми да го изкараш, както съм и аз. Без никакви симптоми съм" - каза още Виячки.

Междувременно, преди дни стана ясно, че славистът с коронавирус е тренирал със съотборници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички