Георги Терзиев за съперниците в ШЛ: Жребият е добър, ако не ги подценяваме


Георги Терзиев за съперниците в ШЛ: Жребият е добър, ако не ги подценяваме
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2313 0

Защитникът Георги Терзиев един от футболистите с най-дълъг стаж в състава на родния хегемон Лудогорец. 30-годишният играч говори за подготовката на тима, като засегна и темата с предстоящите съперници на разградските „орли“ в Европа. Лудогорец ще се изправи срещу черногорския Сутиеска в първия квалификационен кръг от Шампионската лига. В следващата фаза съперник на разградчани ще е единият измежду Шамрок Роувърс и Хибърниънс.

Две седмици вече сме заедно, свършихме голяма част от нещата. За нас, футболистите предстои по-добрата част. Трябва да изчистим нещата, които има, за да сме готови за първия мач“, коментира Терзиев пред DIEMA SPORT 3.

Наблегна се доста на физическата част. Знаем, че почват мачове през 2-3 дни. За всички е доста нестандартен този период. Не може да се направи пълна подготовка. Най-вероятно е като полуподготовка. Имаше и национали състезатели, които не са почивали много, но дано се намери точната формула“, продължи той.

Не е за първи път да се започне с мач от европейската сцена. Тези 4 мача, тук в Австрия, трябва да ни помогнат да сме на 100% в истинските мачове. За младите момчета, това, че са тук е голям плюс. Да се сближат с обстановката в първия отбор. Надявам се повече момчета от школата да се качват“, каза Георги.

Най-вероятно треньорският щаб е започнал да се запознава със съперника в първия мач. Като имена смятам, че са добре. Но не трябва да подценяваме, тогава би бил добър жребият“, завърши Терзиев.

А ето кой испански клуб иска футболист на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички